W&T café

wtcafe_header_bg

In gesprek over Wetenschap & Technologie

Na de prachtige W&T cafés in 2017, gaan we in 2018 door met de W&T cafés! Deze cafés worden georganiseerd door de partners van het Expertisecentrum Wetenschap & Techniek en ieder café heeft zijn eigen unieke thema. Tijdens de cafés kan u terecht met al uw vragen over W&T, leren van uw mede-cafégangers, inspiratie opdoen en horen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Wetenschap & Technologie. Kortom, bezoek ook in 2018 de W&T cafés!

 

W&T café 1 in 2018 - We gaan voor goud!

IJshockey, schaatsen, rodelen, schansspringen, snowboarden. Van 9 tot 25 februari 2018 vinden de Olympische Winterspelen plaats. De atleten trainen hard en gaan voor goud. Zij kunnen dit niet alleen en hebben een heel team van deskundigen om zich heen.

De Olympische Winterspelen vormen een uitdagend thema voor in uw klas. OBD Noordwest biedt u op 9 januari 2018 in samenwerking met Expertisecentrum Wetenschap & Technologie (EWT) en Plein C verschillende workshops aan, waarmee u dit thema op een originele manier vormgeeft en kinderen optimale talent- en ontwikkelkansen biedt.

Per workshop krijgt u praktische lessuggesties die u direct in uw groep kunt uitvoeren. Laat kinderen in de rol kruipen van sportverslaggever, atleet, stadionbouwer of fysiotherapeut!

Wanneer: Dinsdag 9 januari 2018
Programma: Programma We gaan voor goud!
Aanmelden: Via dit formulier