Eerste Hybride Docent-event

Op maandag 18 december vindt van 15.30 uur tot 20.00 uur het eerste Hybride Docent-event bij LE:EN in Utrecht. Dit event is bedoeld voor hybride docenten en andere betrokkenen, zoals werkgevers van binnen en buiten het onderwijs, onderzoekers en beleidsmakers. 

Het Hybride Docent-event is een moment waarop verhalen en gesprekken je inzichten kunnen bieden. Een plek waar je kunt leren van en met elkaar. En, een gelegenheid voor ons om kennis en ervaring te delen en een aantal tools te presenteren. Tools, die concrete handvatten en inspiratie bieden om (jouw) hybride docentschap verder te ontwikkelen. 

In een afwisselend programma worden inspirerende verhalen en ideeën gedeeld over de crux van het hybride docentschap. ‘Best practices’ van hybride docenten, initiatieven vanuit organisaties en de nieuwste inzichten uit de wetenschap over constructies, skills en context worden gepresenteerd.

Tijdens tafelsessies word je geprikkeld om aan de slag te gaan met de kansen en uitdagingen van het hybride docentschap. Met specialisten, zoals onderzoekers en juristen, denken we samen na over thema’s als de arbeidsmarkt van de toekomst, arbeidsrechtelijke gevolgen van hybride docentschap en strategisch hrm. Daarnaast, is er alle ruimte om ervaringen met collega-hybride docenten en andere betrokkenen uit te wisselen. 

U kunt zich hier aanmelden.