Online Event ‘Talenten Voeden’

 Voor zowel basisscholen als andere betrokkenen bij het onderwijs

Het ONLINE-symposium ‘Talenten Voeden van jl. 3 november vanuit De Gasfabriek in Deventer wordt herhaald op donderdag 11 februari in de vorm van een online event via Zoom. Naast de uitzending van 3 november met keynote Prof. Dr. Juliette Walma van der Molen, Dr. Tim Post (nieuwsgierigheid), Drs. Patrick Schutte (de schoolpraktijk) en Drs. Niels van Leuteren (de onderwijsinspectie) kunnen via de chat  vragen gesteld worden. Juliette Walma van der Molen zal deze vragen na de presentaties live beantwoorden.

Zowel het boek ‘Talenten Voeden’ als het symposium ‘Talenten Voeden’ zijn bedoeld om zelf op school aan de slag te gaan met het thema. Dit impliceert dat de uitzending van het symposium alleen beschikbaar zal zijn als onderdeel van studiebijeenkomsten en in de vorm van een online event (zoals op 11 februari). Deelnemers krijgen daarbij gelegenheid om via de chat vragen te stellen aan Juliette of een andere expert.

Lees hier verder voor meer achtergrondinformatie over het boek ‘Talenten Voeden’ en het symposium. Bekijk een korte impressie van de uitzending van 3 november en lees hier verder voor een terugblik op deze bijeenkomst.

Praktische informatie:

Symposium door: Prof. Dr. Juliette Walma van der Molen en drie professionals uit het veld
Donderdag 11 februari 2021
Tijd: 15.00 – 18.15 uur (inloggen vanaf 14.45 uur)
Uitzending via ZOOM

Programma:

vanaf 14.45 uur: inloggen
15.00 -15.05 uur: welkom in Zoom door moderator Patty van Scherpenzeel
15.05 uur: start van de uitzending van het ONLINE Symposium ‘Talenten Voeden’ van 3 november
15.05-15.15 uur: opening door Henk Mulder, voorzitter KWTO, tevens toelichting op het programma.
15.15 -16.25 uur: keynote Juliette Walma van der Molen: “Wat houdt het boek ‘Talenten Voeden’ in en hoe kun je het gebruiken op je school?
16.25 -16.45 uur: pauze met filmpje
16.45 -17.35 uur: lezingen door Dr. Tim Post, Drs. Patrick Schutte en Drs. Niels van Leuteren
17.35 -18.15 uur: beantwoording chatvragen door Juliette Walma van der Molen
18.15 uur: einde Online Event

Aanmelden:

Aanmelden bij voorkeur voor 20 december in verband met een inschatting van het aantal deelnemers: aanmelden Online Event ‘Talenten Voeden’. De kosten voor individuele deelname bedragen € 10,00. Voor schoolteams of andere groepen die gaan deelnemen, worden er gereduceerde tarieven gehanteerd.