Opening Skillsfactory

Op 23 maart om 16:00 opent in Noord Holland een inspiratie- en trainingscentrum nieuwe stijl: De Skillsfactory. Dit trainingscentrum biedt een werkplaats voor onderwijsprofessionals die ‘samen leren’ inhoud willen geven aan de hand van presentaties, worskhops, het onderwijscafé en meer. Extra informatie en het voorlopige programma vindt u hier.

Programma

Na een wervelende aftrap van Keynote speaker Bob Maas verzorgen verschillende expertisepartners miniworkshops over Talentontwikkeling, Bewegend leren, Creativiteit binnen Bevo en Drama en de Luie juf. Onder het genot van een drankje, soep en brood is er ruimte om met elkaar te netwerken. Om 19.30 uur is het programma afgelopen.

Aanmelden

Deelname aan dit feestelijke evenement is gratis. Omdat de Skillsfactory zoveel mogelijk scholen in de regio wil verwelkomen, kunnen zich maximaal 3 personen per school inschrijven. Bij meerde inschrijvingen wordt gebruik gemaakt van een reservelijst. Er is plek voor maximaal 80 deelnemers, dus wees er snel bij! Aanmelding kan via info@leskracht.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en een ticket naar het workshopprogramma.