PET-online event Haarlem

Techniek en Technologie is overal om ons heen. We maken er allemaal elke dag gebruik van. Techniek is leuk, techniek is spannend en er is veel leuk werk in de techniek. Een keuze voor een beroep in de techniek of ict staat dus nu en in de toekomst garant voor een baan!

Het basisonderwijs gaat méér aandacht besteden aan Wetenschap en Techniek. Door mee te doen aan dit online Promotie Event Techniek maakt u een goede, leerzame en inspirerende (door-)start.

Programma PET-online Haarlem 28 mei 2021:

  • Kennismaken met techniek door een spetterend optreden van MadScience
  • Strijden om de PET-bokaal in de online quiz
  • Kennismaken met de 7 werelden van Techniek door een inkijkje bij bedrijven uit de eigen regio
  • Workshops bij u op school op 28 mei of daarna

Kortom alle reden om mee te doen want u krijgt ook nog een leuke techniek doe-box opgestuurd om zelf met de leerlingen aan de slag te gaan met techniek!

Wat is er nodig om deel te kunnen nemen:

  • Een digibord/beamer waarop de livestream kan worden weergegeven.
  • Per groep van 4 leerlingen een chromebook, laptop of smartphone om deel te kunnen nemen aan de quiz. (U kunt ook grotere aantallen leerlingen combineren of de klas als geheel deel laten nemen via het digibord.)

Praktische informatie: 

Datum: 28 mei 2021

Tijd: 08:30 uur tot 15:00 uur

Doelgroep: leerlingen groep 7 en 8 

Kosten: deelname is gratis 

PET Haarlem heeft een programma met tijdslots. Scholen kunnen zelf kiezen voor een tijdslot en schrijven zich daarom in via de website van Eventbrite. U schrijft zich via deze link in.