Voorlopersbijeenkomst ‘Fundering van innovatie’

Wilt u met uw school voorop blijven lopen als het gaat om innovatie en w&t? Meldt u zich dan nu aan voor de voorlopersbijeenkomst ‘Fundering van innovatie’!

Er zijn steeds meer scholen bezig met w&t, o&o en andere onderwijsinnovaties. Daarmee komt ook de vraag: hoe blijf je als voorloper voorop lopen? Speciaal voor voorbeeldscholen en andere voorlopers uit het programma Kiezen voor Technologie organiseert PBT samen met de regionale netwerken een inspiratiebijeenkomst om vooral innovatief te blijven en voorop te blijven lopen.

Op woensdagmiddag 30 mei a.s. dalen we af naar de fundering van innovatie in de Historische kelders van Arnhem. Deze bijeenkomst is kosteloos bij te wonen voor alle innovatieve leerkrachten, schoolleiders, techniek-coördinatoren en overige onderwijsprofessionals die innovatie willen borgen op hun school en die graag kritisch blijven kijken naar hun eigen werkwijze en nieuwe mogelijkheden.

De bijeenkomst vindt plaats van 16:00 uur – 19:00 uur in de Historische Kelders in Arnhem. Na een plenaire opening van Boy Vissers, gaat u concreet aan de slag met borging van en reflectie op innovatie in uw school.

Zet de datum in uw agenda en meldt u aan via deze link, dan ontvangt u binnenkort het uitgebreide programma!

Globaal programma

16:00 – 16:15 inloop met koffie en thee
16:15 – 16:45 Inleiding door Boy Vissers (psychobioloog, docent en vlogger voor Quest)
16:45 – 18:00 Workshop 1&2 (wissel tussendoor)
18:00 – 18:05 Afronding
18:05 – 19:00 Borrel met soep & brood

Workshop 1: Borging van innovatie in de school

Starten met iets nieuws op school is vaak al een hele stap. Om ervoor te zorgen dat het ook beklijft en niet stopt bij de initiator is de volgende stap. Maak een plan voor borging in jouw school.

Workshop 2: Reflectie op innovatie als voorloper in het onderwijs

Als je voorop loopt is het soms lastig te bepalen of je nog wel de juiste stappen zet. Hoe reflecteer je op jouw keuzes en wat zal op basis daarvan de volgende zijn?

Deze bijeenkomst wordt samen met Thijs van Reekum en Edith Hilbink (PBT) georganiseerd door Sanne Koenen (Tafel1). Mocht u vragen hebben, dan kunt u terecht bij Sanne via sanne@tafel1.nl of 06-41584518.