Webinar: Uitwisseling met collega’s van andere scholen: Hoe geef jij W&T-onderwijs vorm?

Datum en tijd: Woensdag 9 juni, 15.00-16.00 uur (inloop vanaf 14.45 uur)
Voor wie:  Schoolleiders, leerkrachten, W&T-coördinatoren en leden W&T-werkgroepen (werkzaam in het primair onderwijs) die deelgenomen hebben aan eerdere webinars over visie en/of invulling van W&T-onderwijs.
Aanmelden: via deze link.

Onderwerpen: 

  • U wisselt met andere deelnemers uit welke vragen, ervaringen of ideeën er leven rond W&T-onderwijs, onder leiding van trainers van Jet-Net & TechNet.
  • In twee gespreksrondes maakt u kennis met andere deelnemers en gaat u met elkaar in gesprek over een aantal (nog vast te stellen) thema’s naar keuze.
  • U ervaart hoe Jet-Net & TechNet u en uw school kan ondersteunen.
  • U weet beter wat mogelijke vervolgstappen zijn voor uw school rond het organiseren van W&T-onderwijs of de invulling daarvan.

Alle webinars en online workshops zijn kosteloos

Deelname aan de online workshops van Jet-Net & TechNet is kosteloos en laagdrempelig. Het blijft niet bij luisteren alleen: u kunt ook vragen stellen via de chat en overleggen in breakoutrooms. Tijdens de webinars wordt u als deelnemer gestimuleerd om na te denken over uw eigen praktijk. Na afloop ontvangt u bovendien documentatie, tools en praktische voorbeelden die in het webinar aan de orde kwamen. Zo is elk webinar een interactieve en leerzame ervaring waar u écht wat aan heeft.