Weekend van de wetenschap

Het Weekend van de Wetenschap is het podium van de toekomst. Op 3 en 4 oktober 2015 beleef je live wetenschap & technologie. Kom backstage bij bedrijven, instituten, universiteiten, instellingen en musea op bijna 200 locaties in heel Nederland.

Wat is er dan te doen?
Tijdens het weekend openen diverse organisaties zoals bedrijven, instituten, universiteiten, onderzoeksinstellingen, musea en sterrenwachten hun deuren om bezoekers van jong tot oud de unieke kans te geven een stap te zetten in de wereld van wetenschap en technologie. Zij organiseren unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn.

Is het ook voor mij?
Wil je graag meer weten over wetenschap en technologie? Ben jij nieuwsgierig naar één of meer van de deelnemende organisaties? Of ben je benieuwd naar de activiteiten? Dan is het Weekend van de Wetenschap voor jou! Voor elke leeftijd zijn er activiteiten te vinden, door heel Nederland.

Ontdek de innovaties, beleef hoe leuk en interessant wetenschap en technologie zijn en ervaar een kijkje in de toekomst! Kom een kijkje nemen bij één of meer activiteiten en laat je verrassen.

Lees meer