Conferentie W&T: Inschrijving geopend

In 2017 vindt de jaarlijkse conferentie van het EWT plaats op woensdagmiddag 5 april in NEMO Science Museum. Ook dit jaar staat de conferentie in het teken van good practices. Scholen en EWT-partners presenteren de projecten die subsidie hebben gekregen in het kader van het actieplan ‘Kiezen voor technologie’. Omdat de conferentie daarmee een perfecte gelegenheid biedt inspiratie op te doen, zijn zowel bestuurders als leerkrachten van harte welkom.

Workshops en werksessies

Na de opening starten er twee rondes waarin scholen en EWT-partners hun projecten presenteren. U kunt kiezen uit verschillende sessies per ronde. Een lastige keus, want de sessies hebben interessante onderwerpen; van confettikanonnen en stofzuigers tot het inzetten van taal om het denken en redeneren van leerlingen bij W&T activiteiten te bevorderen.

Door wie

De conferentie wordt georganiseerd door het Expertisecentrum Wetenschap & Technologie Noord-Holland / Flevoland en haar partners NEMO Science Museum, iPabo, UvA, VU, OBD Noordwest, HvA-Pabo, Maakonderwijs, Windesheim Flevoland, Inholland, Wetenschapsknooppunt Amsterdam en Platform Bèta Techniek.

Praktische informatie

Wanneer: Woensdag 5 april 2017
Waar: NEMO Science Museum te Amsterdam
Voor wie: Bestuurders, schoolleiders, techniekcoördinatoren en leerkrachten uit het basisonderwijs Noord-Holland en Flevoland
Kosten: Er zijn geen kosten aan verbonden
Meer informatie en aanmelden: Via deze link