De Kennisparade!

Komt u ook naar De Kennisparade op 13 november? Tijdens dit unieke evenement ervaart u wat praktijkgericht onderwijsonderzoek oplevert voor scholen en uzelf. Vanaf verschillende podia presenteren tientallen onderzoeksprojecten – die door, met en in scholen zijn uitgevoerd – zich op creatieve wijze. Wilt u meer de diepte in, schuift u dan aan bij een interactieve workshop of inhoudelijke discussie. Hoor, leer, discussieer en raak geïnspireerd!

strongWare belevenis/strong
Voor het echte paradegevoel zijn er tussendoor kleine culturele voorstellingen en kunt u de hele dag genieten van feestelijke hapjes. Er is volop mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen in één van de vele koffiecorners of bij de popcornkraam. De Kennisparade is een ware belevenis voor iedereen die op basis van onderzoek de onderwijspraktijk wil verbeteren en vernieuwen!

strongTalentontwikkeling
/strongVerschillende workshops en voordrachten gaan over Talentontwikkeling. Bijvoorbeeld ‘Verbeteren onderwijsleerproces door versterken onderzoekende houding’, ‘De onderzoekende school’, ‘Creatieve denktechnieken voor verbetering exact onderwijs”en  ‘Leerkring Toptalent’.

strongDagprogramma/strong
09.45 uur – 10.15 uur    Ontvangst met koffie en thee
10.15 uur – 11.00 uur     Bas Haring geeft zijn visie op het belang van onderzoek in het onderwijs
11.00 uur – 14.45 uur     De Parade: u stelt uw eigen programma samen en loopt van podium naar podium
14.45 uur – 15.30 uur     Verrassingsvoorstelling en afsluiting

strongStel uw eigen programma samen/strong
Op a href=”http://www.kennisparade.nl” rel=”nofollow”Kennisparade.nl/a vindt u per podium en workshop meer informatie over het praktijkgerichte onderzoek. Aan de hand van een tijdschema stelt u simpel uw eigen programma samen. Print het schema uit en neem het mee. Zo weet u precies hoe laat en waar u moet zijn om de voordrachten van uw interesses te zien. Laat u zich liever verrassen? Ook dat kan op De Kennisparade.

strongPraktische info/strong
Wanneer: Woensdag 13 november 2013
Waar: Congrescentrum De Werelt in Lunteren
Voor wie: Leraren, (intern)begeleiders, schoolleiders, bestuurders, lerarenopleiders en (praktijkgerichte) onderzoekers in primair en voortgezet onderwijs.
Aanmelden: Een ticket kost € 40,00 en is eenvoudig te bestellen op a href=”http://www.kennisparade.nl” rel=”nofollow”kennisparade.nl/a