Nog een aantal plekken vrij voor W&T cafés

Komt u ook naar onze W&T cafés waar leraren, schoolleiders en experts elkaar ontmoeten in een ontspannen setting? Tijdens het café kunt u terecht met al uw vragen over W&T, leert u van uw mede-cafégangers, doet u inspiratie op en hoort u over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Wetenschap & Technologie.

W&T café Amsterdam

Dit W&T café draait om cradle-to-cradle. Maatschappelijk wordt het steeds urgenter om de afvalketen te sluiten en materialen te hergebruiken. Voor leerlingen is het heel natuurlijk om te denken in termen van recycling en circulaire systemen. Als geen ander zijn zij in staat om verrassende uitvindingen te doen rond alledaagse gebruiksvoorwerpen. U ziet voorbeelden en ervaringen van experts en uit de schoolpraktijk.

Dinsdag 7 maart 2017, 16.00 – 19.00 uur
Programma en inschrijven

W&T café Egmond

Tijdens deze editie van het W&T café staat de bloembol en bloem centraal. De bekende en enthousiaste televisiekok, Pierre Wind, neemt u mee in zijn nieuwsgierige houding op zoek naar mogelijkheden om te koken met bloembollen. Vervolgens is er een breed programma rondom bloem en bloembol.

Vrijdag 31 maart 2017, 15.30 – 20.00 uur
Programma en inschrijven