Olympisch record hologrammen bouwen. Doe gratis mee!

Tijdens de Dutch Technology week (8 t/m 13 juni 2020) maken UpgradeNL en FutureNL het mogelijk voor leerlingen – po en vo – door heel Nederland om mee te doen aan de actie ‘Olympisch record hologram bouwen’. In de les ontdekken leerlingen de magie van technologie. Ze ervaren hoe de technologie achter een hologram werkt, waarvoor dit wordt ingezet en welke invloed dit heeft op ons leven. En ze gaan dus zelf aan de slag met het bouwen van een hologram!

Basisschoolleerkrachten groep 6, 7 of 8 kunnen de school aanmelden en samen met hun leerlingen de magie van technologie ontdekken. Deelname aan de actie is gratis.

Waarom?

UpgradeNL en Stichting FutureNL vinden het belangrijk dat alle leerlingen in Nederland digitale vaardigheden hebben en kennis hebben over technologische ontwikkelingen, zodat het toekomstperspectief wordt vergroot. Door gratis lesmateriaal te maken waarin deze kennis wordt overgebracht en deze vaardigheden worden ontwikkeld is het voor jou als leerkracht makkelijker om jouw leerlingen deze kennis en vaardigheden bij te brengen.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.