Terugblik geslaagd PET Event Purmerend

Het PET Event Purmerend van 14 juni was zeer geslaagd. Zo blijkt uit de vele positieve reacties die we van de deelnemers kregen.

“Wat was het leuk gisteren, super dank voor de uitnodiging. Echt grote complimenten hoe het was opgezet, wat anders dan vorig jaar. Heel ruim opgezet, mooie stands, interessante stands, en vooral leek het dat de kinderen heel rustig door de ruimtes gingen met veel aandacht. Ook het deel buiten vond ik bijzonder, beneden als wel voor de entree. Knap hoor van jullie, ik heb genoten en kan me niet voorstellen dat dit geen uitwerking heeft bij de kinderen en hun keuzen straks in groep 8”.

Of zoals deze directeur van een basisschool zei: “Gisteren is groep 6 van de Binnendijk naar het techniekevent geweest. Ze hebben enorm genoten! De leerkracht was ook erg enthousiast over het geheel. Heel erg bedankt. De Binnendijk doet volgend jaar graag weer mee! Het techniekonderwijs heeft op onze school echt een enorme ontwikkeling doorgemaakt, mede door de inzet van de MIG kisten. Ga nog jaren zo door is mijn advies!”.

Kortom we kunnen terugkijken op een geslaagd PET Event.

Het Noordhollands Dagblad kwam tijdens het event langs voor een interview.