Webinars ‘Maak W&T-onderwijs dat raakt’

Kinderen vinden het heel leuk als ze op school aan de slag mogen met proefjes, experimenten, ontwerpopdrachten of technische uitdagingen. En inmiddels is ook wel duidelijk hoeveel ze daarvan leren. Het is goed voor hun creativiteit, zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen. Het versterkt vaardigheden als samenwerken, communiceren en logisch nadenken. Alle reden dus om in de klas aandacht te besteden aan wetenschap en techniek.

Belevingswereld van de kinderen als uitgangspunt

U kunt meedoen aan twee online webinars waarmee we u laten zien hoe u aan de slag kunt met het maken en geven van aansprekende wetenschap- en technieklessen voor ál uw leerlingen. U leert hoe u de belevingswereld van de kinderen als uitgangspunt kunt nemen voor speelse en uitdagende onderzoeks- en ontwerpvragen, waar leerlingen graag mee aan de slag gaan. Het eindresultaat van beide webinars: uw eigen rake W&T-onderwijs op maat. Jet-Net & TechNet laat zien en helpt ervaren dat iedere leerkracht en iedere school aansprekend W&T-onderwijs kan geven. En dat het nog leuk is om te doen ook!

Er is een webinar waarin u leert over hoe de 7 werelden van techniek u hierbij kunnen helpen. Dit webinar is geschikt voor leerkrachten van groep 1 tot en met 8. Daarnaast is er een webinar waarbij u het Bèta&TechMentality-model toe kunt passen op uw eigen lessen en techniekprojecten – dit is speciaal voor leerkrachten uit de bovenbouw (groep 6 t/m 8) en geschikt als u al enige ervaring hebt met het geven van W&T-onderwijs.

Wilt u deze webinars volgen? Geeft u zich dan op via onderstaande links. De webinars zijn bedoeld voor leerkrachten of W&T-coördinatoren op basisscholen.

Maak W&T-onderwijs dat raakt! Met de 7 werelden van techniek.
Voor leerkrachten van groep 1 t/m 8

Datum: Woensdag 10 maart 2021
Tijd: 16.00 – 17.00 uur

Datum: Woensdag 14 april 2021
Tijd: 16.00 – 17.00 uur

Datum: Donderdag 20 mei 2021
Tijd: 20.00 – 21.00 uur

Datum: Donderdag 10 juni 2021
Tijd: 16.00 – 17.00 uur

Aanmelden: Stuur een mail naar trainingen@jet-net.nl

Maak W&T-onderwijs dat raakt! Met het Bèta&TechMentality-model.
Voor leerkrachten met enige W&T-ervaring uit groep 6 t/m 8

Datum: Woensdag 21 april 2021
Tijd: 16.00 – 17.00 uur

Datum: Donderdag 17 juni 2021
Tijd: 16.00 – 17.00 uur

Aanmelden: Stuur een mail naar trainingen@jet-net.nl