Inspiratiemap combimap

Inspiratiemap Onderzoekend en ontwerpend leren

Wetenschap en technologie met de midden- en bovenbouw

Kinderen uitdagen om op onderzoek uit te gaan, te ontwerpen, ontdekkingen te doen en zich te verwonderen. Dat beogen de zestig W&T activiteiten die zijn beschreven in deze map. De activiteiten sluiten aan bij de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen en zijn eenvoudig uit te voeren met huis-tuin-en-keukenmaterialen. Dit is een zeer veelzijdig en breed in te zetten inspiratiemap, waarmee (aankomende) leerkrachten en andere professionals die werken met de midden-en bovenbouw, toekomstgericht onderwijs kunnen vormgeven.

Ontvang deze map voor slechts € 22,00 exclusief verzendkosten.
U kunt de map ‘Onderzoekend en ontwerpend leren, wetenschap & technologie voor de midden-en bovenbouw’ gratis downloaden. Wilt u liever de échte map ontvangen, dan kunt u via de knop ‘Bestel de map’ uw bestelling plaatsen en het bedrag direct via iDEAL overmaken.

Bestel de map

voor slechts € 22,00 excl. verzendkostenDownload de map als pdf
Inspiratiemap middenbouw

Inspiratiemap Onderzoekend en ontwerpend leren

Wetenschap en technologie met de middenbouw

Liever alleen de middenbouwmap met daarin 30 activiteiten, achtergrondinformatie over het belang van onderzoekend en ontwerpend leren, didactische richtlijnen en praktische tips? Download dan hier gratis de map voor de middenbouw.

Download de map als pdf
Inspiratiemap bovenbouw

Inspiratiemap Onderzoekend en ontwerpend leren

Wetenschap en technologie met de bovenbouw

Liever alleen de bovenbouwmap met daarin 30 activiteiten, achtergrondinformatie over het belang van onderzoekend en ontwerpend leren, didactische richtlijnen en praktische tips? Download dan hier gratis de map voor de bovenbouw.

Download de map als pdf
Inspiratiemap onderbouw

Inspiratiemap Onderzoekend en ontwerpend spelen

Wetenschap en technologie met kleuters

De mappen voor de midden-en bovenbouw zijn een vervolg op de succesvolle inspiratiemap Onderzoekend en ontwerpend spelen. Kleuters zijn enorm uit te dagen met W&T! Dat bewijzen de 40 laagdrempelige activiteiten in de inspiratiemap. De praktische lesideeën hebben in de klas hun waarde voor peuters en kleuters bewezen.

Download de map als pdf

Ontvang deze map voor slechts € 22,00 excl. verzendkosten

De map bedraagt € 22,00 exclusief € 8,00 verzendkosten. Nadat u onderstaand formulier heeft ingevuld kunt u het bedrag direct overmaken via IDEAL. Nadat de betaling is gelukt sturen wij u de map aan u op.

Mocht u meer dan twee mappen wensen te ontvangen, dan kunt u Hans Kroes hierover een mail sturen: Hans.Kroes@agora.nu

  • Prijs: € 8,00
  • € 0,00