Alle video’s van de 7 werelden van techniek op één plek

Jet-Net & TechNet heeft alle video’s over de 7 werelden van techniek op één centraal platform gezet. Dit is het resultaat van een samenwerking met NXtv, het videoplatform voor techpromotie. Op dit platform heeft iedere wereld een eigen kanaal vol met inspirerende content voor docenten, decanen en mentoren én leerlingen in het voortgezet onderwijs.

Bekijk de kanalen

Video’s die een toekomst in techniek en technologie tot leven brengen

Op dit platform en binnen de 7 werelden zijn video’s te vinden over de banen van de toekomst, over opleidingen in de techniek en technologie, do-it-yourself proefjes en projecten, inspirerende rolmodellen en verdiepende content over één van de 7 werelden van techniek. Allerlei leuke, relevante én vooraf gecheckte video’s zijn te vinden op de kanalen NXtv.
Om zoveel mogelijk overzicht te bieden zijn de video’s ook nog gerangschikt op de thema’s Kennis, Vaardigheden en Inspiratie. Daarnaast kan er gezocht worden op basis van zoektermen.

De 7 werelden van techniek

Voor leerlingen in het voortgezet onderwijs is het een hele uitdaging om een beeld te krijgen van de mogelijkheden in de techniek. Daarom is die diverse bètasector in 7 afgebakende werelden ingedeeld: de 7 werelden van techniek. Daarmee kunnen leerlingen ontdekken of techniek iets voor hen is. De 7 werelden van techniek zijn inmiddels een bekend begrip op veel middelbare scholen. De afgelopen jaren zijn veel tools rondom de 7 werelden ontwikkeld de videokanalen op NXtv zijn de nieuwste aanwinst en benadrukken net als de andere tools hoe divers de wereld van techniek en technologie is.

Heeft u zelf content die u in de 7 werelden wilt delen? Neem dan contact op via redactie@nxtv.nl.

Over NXtv

NXtv is hét digitale en interactieve platform voor tech-inspiratie. Veilig en zonder vervelende reclames, maar wél met relevante interactiviteit naar meer informatie over het onderwerp van de video.

Bekijk de kanalen