Symposium Amsterdams Onderzoek van Bètaonderwijs

Stuart Naylor – uitvinder van de conceptcartoons –  geeft op 7 december een keynote presentatie over “emtalking and thinking in science and mathematics/em”. Stuart is een expert in het “aan het denken zetten” van kinderen in natuurwetenschappen, maar ook in andere vakken. Hij en zijn team bedachten de concept cartoons, de “puppets” en andere manieren om kinderen aan het denken en redeneren te krijgen (a href=”http://www.millgatehouse.co.uk” rel=”nofollow”www.millgatehouse.co.uk/a) .

Stuart’s keynote lezing is om 13.00 op vrijdag 7 december in zaal 00A-11 van het Kohnstammhuis, Wibautstraat 2 – 4, Hogeschool van Amsterdam. Later op de middag geeft hij ook een workshop voor leerkrachten en lerarenopleiders van de basisschool.

De lezing is onderdeel van het Symposium emAmsterdams Onderzoek van B/ememètaonderwijs/em. Het speciale neven programma voor leerkrachten in het basisonderwijs is als volgt:
13.00 Keynote lezing Stuart Naylor
14.00 – 14.45 Parallel lezingen over leren onderzoeken in het basisonderwijs, o.a. Patricia Kruit over haar onderzoek “leren onderzoeken met concept cartoons” en een presentatie over het meten van onderzoeksvaardigheden.
15.00 – 17.00 Workshop Stuart Naylor
17.00 borrel

strongToegang gratis/strong, maar gelieve zich a href=”http://hva.floridohosting.nl/index.php?id=0777d5c17d4066b82ab86dff8a46af6f” rel=”nofollow”hier/a aan te melden.