Wetenschap Techniek centraal in basisschoolproject Talentenkijker

Het project Talentenkijker geeft leerlingen uit groep 7 en 8 een beter én breder beeld van beroepen in Wetenschap amp; Techniek. Tijdens Talentenkijker – een project van VHTO en Science Center NEMO – bezoeken beroepsbeoefenaars (m/v) uit bèta, techniek en ICT klassen door heel Nederland, om meisjes én jongens te enthousiasmeren voor de wereld van Wamp;T.

Naast dat leerlingen kennismaken met beroepsbeoefenaars in de klas, gaan zij tijdens Talentenkijker op zoek naar hun talenten en ontdekken de leerlingen welke talenten nodig zijn voor online casino beroepen in Wamp;T. Het doel van Talentenkijker is om stereotiepe beelden van beroepen in Wamp;T tegen te gaan. Leerlingen maken op een leuke en afwisselende wijze kennis met verschillende beroepen en gaan zelf aan de slag. Ook ouders worden actief betrokken bij het project.

U kunt uw klas voor het schooljaar 2012-2013 nog aanmelden via a href=”http://www.talentenkijker.nl” rel=”nofollow”www.talentenkijker.nl/a. Na aanmelding ontvangt u een duidelijke projectmap met werkbladen en een handleiding. Er is ook een leerkrachtentraining. Deelname aan Talentenkijker is gratis.

a href=”http://www.talentenkijker.nl” rel=”nofollow”www.talentenkijker.nl/a / a href=”mailto:talentenkijker@vhto.nl” rel=”nofollow”talentenkijker@vhto.nl/a /020 888 4220